VD:n vid pennan

En kaotisk vecka blev det givetvis med anledning av det besked vi fick
i slutet av förra veckan, att Per Ola Ljung önskade avsluta sitt kontrakt. Långa dag- som nattmöten blev det innan vi hade de
kortsiktiga lösningarna klara för att kommunicera ut.

Det var ju inte bara Peo som var inblandad i diskussionerna utan även GAIS och våra medarbetare internt.

Ja, ni som läser detta har med alla säkerhet läst och sett sändningar från diverse medier, ska inte repetera allt bara kort sammafatta att det självklart är tråkigt att det blev så kort tid med Peo men framförallt gläds vi över det samarbete vi hade under nästan två års tid.

Vi lyckades tillsammans skapa en mycket bra plattform för vår organisationsutveckling, där klimatet och atmosfären andades utveckling, framåtanda och glädje. Nu tar Axén över rodret längst fram tillsammans med Kjäll, vi inventerar behoven kortsiktigt vad det gäller resurser och arbetsfördelning samtidigt som vi parallellt inleder en process med den långsiktiga organiseringen.

Ett antal kundmöten i Örebro, Team ÖSK-lunch på arenan med härliga intervjuer med spelare och ledare, gästföreläsning med idédroppning från f.d. sponsoransvarig för Hollands Olympiska kommitté och interna grupparbeten med vår varumärkesvision kan summera de viktigaste ingredienserna av arbetsveckans övriga innehåll.

I helgen blev det golf, lite administrativt arbete och planering inför nästa veckas klubbchefsmöte i Stockholm samt styrelsemöte onsdag.

VM, VM, VM (fotboll givetvis) – tillhör ni också dem som abonnerat på fjärrisen där hemma?

Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908