U17: Truppen mot Syrianska FC

Förstora bilden

Imorgon spelar ÖSK U17 match mot Syrianska FC i Powerade Cup. Här är truppen som Rikard Torstensson tagit ut till matchen.

- Ambitionen är att göra ett lika bra "försäsongs-SM" som fjolåret som tyvärr slutade med final förlust, säger Rikard Torstensson.

ÖSK U17 återfinns i PA Östra 1 i Ligacupen som kommer att döpas om till Powerade Cup.

Truppen:
Adam Nilsson
Joachim Brunnberg
Michel Yanez
Johan Sjögren
Tim Bergström
Alex Hahne
Mikael Loön 
Ridwan Ikar Amin
Mirza Turan 
Almin Masic
Albin Ödberg
William Gunnarsson
David Holm 
Markus Karlsson
Jonathan Lundberg 
Felix Möller 


Fakta Powerade Cup

Powerade Cup består av två turneringar: en för spelare födda 1994 och senare och en för spelare födda 1996 och senare. De 32 SEF klubbarna har tillfrågas först. Om SEF klubbar tackat nej till erbjudandet så har klubbar utanför SEF och som deltar i Junior respektive Pojkallsvenskan erbjudits att delta.

Spelform: 32 lag inbjuds alltså att delta per kategori. Dessa 32 delas in i 8 stycken 4-lagsgrupper och de 8 gruppsegrarna avancerar till kvartsfinal. Sedan följer semifinaler och final för vinnande lag. Gruppspelet genomförs i enkelserie.

Gruppindelning:
grupperna lottas från 4 geografiska pooler med 8 lag i varje pool. I varje pool bildas två fyrlagsgrupper. Vilket lag som får hemma/bortamatch den tredje gruppspelsmatchen avgörs via lottning. Vi har uppmanat klubbarna att samverkan kring omgång tre eftersom det är enkelserier som innebär en hemmamatch ”mer” för två av lagen i varje grupp.

Speldatum:
de tre gruppmatcherna spelas helgerna 9-10 mars, 16-17 mars och 23-24 mars.
Kvartsfinalerna spelas 30 mars och de utslagna lagen uppmanas spela träningsmatcher mot varandra. Semifinaler spelas på lämpligt datum i april samt finalen i slutet av maj.


© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908