VD:n vid pennan

Guldklimpen den gångna veckan var given, match mot Hafnarfjarðar och direktsändning via Eurosport. I goda vänners lag njöt vi av match, god mat och inramning med uppsnack, mellansnack och eftersnack på O'Learys.

Pelle Blohm och vår egen Axel Kjäll bjöd på information och kunde liksom alla övriga konstatera en svängig match där vi slutligen kunde lämna planen som vinnare efter 4-1. Ikväll är bordet på O'Learys bokat igen för match mot Slovan Liberec från Tjeckien. Tips – boka in dig och några vänner, en perfekt veckostart.

Jag var på Alléskolan i Hallsberg under tisdagen för att träffa engagerade ekonomistuderande i gymnasieklasserna 1-3. Dessa möten när man möter vetgiriga och underbara ungdomar ger oerhört mycket energi. Jag var där senast 2012 och föreläste i samma ämne: "ÖSK som bolagsverksamhet – nutid och framtidsutmaningar". Vi på ÖSK har fått en väldigt bra kontakt med Alléskolan som utvecklats med åren, härligt att ha dessa fina relationer även utanför Örebro kommun och framförallt när det gäller aktiviteter/samverkan tillsammans med den kommande generationen.

Föredrog för Odd Fellow-sällskapet i centrala Örebro direkt efter matchen i onsdags kväll. En härlig kontrast till aktiviteten mot den yngre generationen på Alléskolan. Lite annorlunda frågeställningar och intresse, vilket ger ett utmärkt mått på den spännvidd i engagemang som finns kring ÖSK Fotboll.

Försäljningen rullar på, vi håller jämna steg med vår ambitionsnivå för året. Redan är ca 75% av årets försäljningsmål ”i hamn” av både privatabonnemang och företagsengagemang.

Eva Palmér, vår marknadsansvarige, presenterade under fredagsfikat skisser av årets utseende vad det gäller all kommande marknadsföring. Vi har även kommit överens med 4e våningen om inriktningen och utveckling av vårt fina samarbete, självklart utgör våra matcher det centrala i dessa diskussioner.

Revisorn var här i torsdags och fredags för att se över bokslutsarbetet tillsammans med ekonomi, allt i riktning mot det vi sedan redovisar på vår publika årsstämma 12 mars på konserthuset. Alla är hjärtligt välkomna, läs mer här.

Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908