Peo: "Resan gick bra"

Sent igår kväll landade ÖSK i Portugal. I eftermiddag väntar ett lättare träningspass för laget som på onsdag möter isländska FH Hafnarfjarðar.

Undertecknad tog ett snack med Per-Ola Ljung för att se hur resan varit och hur schemat ser ut första dagen i Portugal.

– Resan gick bra och vi fick med oss allt bagage. Vi bytte bort  "bagarväckningen" som det brukar vara när man ska iväg såhär. Istället så åkte vi senare vilket gjorde att vi kom fram sent i natt. När vi kom fram till hotellet så var dom redan inne i fjärde quartern i och då var det ju redan avgjort, det stod 43-8. Så lite Super Bowl blev det innan man gick och lade sig.

Hur ser schemat ut för dagen?
– Det är ganska lugnt idag. Vi tog lite sovmorgon och klockan elva äter vi brunch tillsammans. Sedan ska vi bekanta oss lite med anläggningen och känna av när vi ska träna. Det blir ett pass idag som bara handlar om att skaka loss resan ur benen och vi vet att spelarna behöver mat, vätska och vila. Idag handlar det lite mer om att komma in i rutiner och bekanta oss med omgivningarna.

Imorgon väntar lite tuffare träningspass och på onsdag spelar ÖSK den första av tre matcher då man möter isländska FH Hafnarfjarðar.

Se matchen tillsammans med ÖSKs partners, medlemmar och säsongsabonnemangsinnehavare.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908