VD:n vid pennan

Förstora bilden

Det börjar närma sig jul, vilket vi tydligt märker av i våra kontakter/aktiviteter dessa veckor. Glöggmingel i samband med invigning av nya lokaler hos NA blev en trevlig start på onsdagskvällen och följdes upp av en lika konstruktiv extra stämma för Örebro Spelarinvest AB.

Denna stämma hade att välja ny styrelse efter ”ägarseparationen” från ÖSK Elitfotboll AB, självklart passade mötet också på att bli informerade av oss på ÖSK Fotboll. Per-Ola Ljung berättade dels vad som väntar oss nu och framåt inför säsongsstart och dels om de nyförvärv vi gjort klart med samt vad vi gärna ser ytterligare som komplement i truppen. Vårt nyförvärv från Åtvidaberg Erik Moberg berättade om vad han kan tillföra laget, hur han trivs som ny ÖSK:are och nyinflyttad Örebroare. Frågorna var många och intressanta, så även svaren. Jag själv omtalade övergripande hur vi ser på det gångna året, blickade givetvis framåt och berättade bl.a. om vårt pågående försäljningsarbete nu under höst/vinter.

Ett trevligt och energigivande frukostmöte med vår nya samarbetspartner Lindström & Schagerström under tidig torsdagsmorgon. Lena & Per skall samverka med oss i den medarbetar- samt styrelseundersökning som vi kommer genomföra under våren nästa år.

Fredagskvällen avslutades med styrelsemöte i Läktaren AB och följdes upp av årets första julbord på Restaurang 4e våningen.

Kommunen och City Örebro ville fira vårt allsvenska avancemang med en aktivitetet på Krämaren under middagstid i lördags.

Spelare och ledare var på plats, myvket folk stannade till och bidrog till fin stämning och glädje. Underbart att se barnen ställa frågor till sina idoler, se deras leenden när de får sina idolkort signerade.

Försäljningen går mycket bra, både i partnerskontakterna och i relationerna till vår publik som vill köpa säsongsabonnemang för nästa år. Det är en mycket intensiv, spännande och trevlig period som givetvis tar sikte på lite välbehövlig återhämtning i jul- och nyårs helgerna som strax kommer.

Härliga nyförvärv klara under veckan i forna AIK:arna Daniel Gustavsson och Robert Åhman Persson – det börjar se riktigt bra ut för oss inför 2014.

Oscar blev återigen landslagsuttagen till Januariturnén – det glädjer alla oss ÖSK:are extra så klart!

Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908