VD:n vid pennan

Förstora bilden

Början av veckan inleddes med planering av vårt årsbokslut med vår revisor på PwC. Våra gemensamma processer har genom åren förädlats och känns på det hela taget mkt effektiva och kvalitétsinriktade.

Diverse personalträffar under veckan, framförallt med den sportsliga sidan har varit mycket givande. Vi är internt mycket inspirerade för uppgiften som nu väntar oss framåt.

Vi har en grupp om fem personer som ser över den sportsliga ledningen för framtiden, vi hade möte i veckan, ett mycket bra och konstruktivt möte som kommer följas upp under perioden dec-jan.

Föreningsstyrelsemöte tisdag kväll med fokus på dels nuläge med den nya ägarsituationen där föreningen nu äger 100 % av aktierna i ÖSK Elitfotboll AB, samt framåtriktade frågor såsom budget 2014 och aktiviteter gentemot våra kära medlemmar.

Onsdag kväll ägnades åt trevligt möte med företagare och offentliga företrädare i Hallsbergs Kommun. En företagsträff där Näringslivspris delades ut, kommunalråd informerade om det övergripande nuläget i kommunen samt att jag informerade om vår, ÖSKs utveckling med fokus på målstyrning inom vår verksamhet.

En utlandstripp för att reka förutsättningar för vår årliga partnerskonferens med vår marknadsansvarige Eva Palmér under torsdag- fredag följdes upp av en helg med lugn och ro och diverse social fritidsaktiviteter.

Nästa helg har vi en aktivitet med våra spelare på Krämaren – nyfiken, mer info om detta kommer på vår hemsida i veckan.

Slutligen ännu ett tips inför Julen – årsabonnemang till vår Allsvenska säsong 2014 finns tillgängliga, enkelt och bekvämt, boka, betala och avhämta som fina julklappar på vårt kontor Behrn Arena mellan 17- 20/12.

Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908