U21: Seger mot Assyriska

ÖSK U21 besegrade på tisdagskvällen Assyriska FF med 3-1. Målen gjordes av Lukman Murad, Peter Samuelsson och Filip Albertsson.

Vi tog ett snack med lagledaren Axel Kjäll dagen efter matchen.

Hur var matchen?
- Vi hade en stark trupp på pappret med flera A-lagsspelare och Assyriska hade ungefär samma förutsättningar med fyra eller fem från sitt A-lag. Förutsättningarna för att det skulle bli en bra match fanns där innan och jag tycker att vår första halvlek är ok, vi lyfter oss i andra då vi gör några justeringar och gör också två mål i andra.

Är det några du vill lyfta fram extra?
- Jag tycker att avbytarna som kom in gör en bra insats, bra insats även av Carl Ekstand-Hamrén. Sättet som A-lagsspelarna, de inlånade spelarna och U19-spelarna pushar varandra och tog sig an matchen är bra, en bra laginsats helt enkelt. Hugo Eriksson, inlånad från Yxhult, gör en bra match och visar att han är en duktig högerback.

Emil Berger berger fanns med i ÖSK-tröjan igen. Hur fungerade det?
- Det var kul att se Emil tillbaka i ÖSK-tröjan igen. Emil startade som mittback eftersom vi ville att Boris och Mohammed skulle få spela på sina ordinare positioner. Dom kommer kunna spela för oss under hösten och Emil har ju ingen möjlighet till det. Emil gjorde det bra som mittback, lite ovan i vissa situationer vilket är naturligt. Men han blev bättre och bättre längre in i matchen och även när han i andra fick spela på sin rätta position lyfte han sig.

Sista matchen för säsongen för U21 väntar den 22 oktober då Degerfors gästar Behrn Arena.

- Vi har chansen att vinna B-slutspelsserien. Det skulle var roligt då vi resultatmässigt kan känna oss nöjda med avlutningen.Startelvan (4-4-2)
Ludwig Bergstöm
Hugo Eriksson - Emil Berger - Carl Ekstrand-Hamrén (ut 81') - Samuel Wowoah
Max Lindborg (ut 73') - Mohammed Saeid (ut 59')- Boris Lumbana (K) - Lukman Murad (ut 86')
August Viklund (ut 45') - Peter Samuelsson (ut 86')

Avbytare:
Jonathan Thuresson, Filip Albertsson (in 59'), Philip Holmer (in 81'), Oscar Fardelin (in 45'), Simon Glännestrand (in 73'), Jonathan Lundberg (in 86'), Rikard Hallgren (in 86')


Assyriska - ÖSK U21 1-3 (1-1)

Målen:
15' 1-0 Admir Catovic
37' 1-1 Lukman Murad
52' 1-2 Peter Samuelsson
75' 1-3 Filip Albertsson

Varningar:
Admir Catovic, AFF (55')
Filip Albertsson, ÖSK (78')


Sista matchen spelas på Behrn Arena 22 oktober klockan 18.30 då man tar emot Degerfors IF.

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908