August Wiklund
Avbytare: Sebastian Heimeryd, Amel Rastoder, Filip Rinne, Martin Springfeldt (IN 80)
Varningar: Filip Albertsson Oscar Fardelin Lukman Murad Carl Ekstrand-Hamrén August Wiklund

Första halvlek:
Spårvägen agerade lite avvaktande vilket gör att ÖSK får möjligheten att äga mycket boll och styra spelet. ÖSK skapar några halvchanser, en indirekt frispark från nära håll som täcks. Stefan Hannason skapar bra möjligheter centralt i planen men målvakten klarar hans skott. Efter 8 minuter tilldelas ÖSK en hörna som laget förvaltar på bästa sätt. David Johansson serverar August Wiklund som når högst och styr bollen in i mål. Efter målet fortsätter ÖSK att trumma på men när de klara målchanserna uteblir börjar Spårvägen mer och mer komma in i matchen. Spårvägen gör 1-1 i mitten av den första halvleken på en hörna men den assisterande domaren drar snabbt i flaggan och visar på offside. Strax efter kommer Spårvägen runt på sin högerkant, spelar snett inåt och en spelare från Spårvägen får avsluta från nära håll men Thuresson gör en fantastisk benparad. I detta läget är ÖSK illa ute och det börjar bli frustrerat eftersom laget äger mer boll men målchanser uteblir. Närmast är Simon Glännestrand och Anton Westerlund som får varsin chans efter att Stefan Hannason avlossat en kanon men ingen av returerna resulterar i mål. Paus och ÖSK har en 1-0 ledning.

Andra halvlek:
En halvlek där ÖSK bara bevakar, Spårvägen kommer ingenstans och Thuresson i målet får endast plocka några inlägg och vara med på tillbakaspel. ÖSK skapar inte direkt många målchanser under den andra halvleken utan 2-0 målet kommer även det på en hörna. Även denna gång är det David Johansson som serverar och Simon Glännestrand som gör 2-0. De resterande 20 minuter som återstår efter 2-0 målet handlar mer om aggressioner. Spårvägen spelarna blir allt mer fysiska vilket smittar av sig på ÖSK-spelarna och ett tag haglar det gula kort.

Filip Albertsson visade prov på fin teknik när han vid två tillfällen i slutet av den andra halvleken dansar tillsammans med bollen för att få tiden och gå. Detta upprör ett par Spårvägenspelare som bara ser en utväg och det genom att sparka ner Albertsson. ÖSK visar prov på inställning och moral efter förra veckans förlust. Ett fall framåt för laget och en skön seger på bortaplan.