VD:n vid pennan

Förstora bilden

Vilken härlig inledning på veckan! Måndagkväll med länsderby och 9400 på läktaren. Tack till alla er i publiken som gjorde inramningen av årets länsderby till en succé.

Att vi sedan vann med 2-0 och fortsatte visa lagen i serien att ÖSK på Behrn Arena blir årets tuffaste utmaning för alla bortalag gör kvällen näst intill fulländad.

Efter ett hektiskt dygn pustar man ut vid ”after-game" aktiviteten, en halvtimme efter slutsignalen. Club 254 på Restaurang 4e våningen och moderatorn Thomas Nordahl summerar via intervjuer av spelare och ledare kvällens match.

14 timmar tidigare påbörjades dagen med ett trevligt frukostmöte med Företagarna i Örebro, tätt följt av givande kundmöten i Lindesberg och Örebro innan lunch. Matchkvällen innehöll denna gång sex korta informationsträffar med våra företagskunder, varvat både små som stora sällskap samt en kort tv-intervju någon minut innan avspark.

Under onsdagen var jag och Alexander iväg på traditionsenligt årligt lunchmöte på Toyota. Vi reflekterade över hur mycket trevligare det är att ha informationsträffar när det sportsliga resultatet tangerar målsättningarna jämfört med föregående år då starten av Allsvenskan var allt annat än till belåtenhet.

Vår årliga golftävling för våra partners gick av stapeln under torsdagen på länets i särklass bästa golfbana Lanna Lodge. Ett 70 tal glada partners, varvat med deltagande spelare från A-truppen fick uppleva en härlig och solig vårdag med lagtävlingsformen scramble i fokus.

Söndag morgon, tåg till Södertälje syd via 2 byten i Arboga och Eskilstuna. Bortamatchen på Södertälje Fotbollsarena mot Assyriska gav 1 poäng efter oavgjort 1-1. Ett rättvist resultat sett till hur matchen utvecklades, fast vi givetvis såg fram emot vår första bortavinst. Nu får den komma mot Brage borta den 27:e istället.

Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908