U17: Seger mot Malmö FF i semifinalen

ÖSKs U17-lag stod för en riktigt stark insats i gårdagens semifinal i ligacupen. Efter tidigt underläge med 2-0 lyfte sig ÖSK rejält och vände och vann matchen med 4-2. Målen gjordes av Felix Möller (2), Mikael Loön och David Holm.

- Innan match pratade vi om att inte göra några onödiga bolltapp på mittplan för vi visste att Malmö FF är starka i omställningsspelet. Tyvärr så uppkommer båda målen via bolltapp/felpass på mitten, säger tränare Rickard Torstensson.

Efter det tidiga underläget kan ÖSK göra 1-2 via en bra prestation av Felix Möller. I halvtid gjorde ÖSK ett par taktiska förändringar och pratade om att spela rakare, vilket gav resultat i andra halvlek.

- Vi fick ett bättre offensivt spel som genererar i bättre försvarsspel. Till slut så var det närmare fler mål för oss än Malmö FF. Beröm till alla inblandade för sin vinnarmentalitet. Mentalt starkt att vända matchen, säger en nöjd Rickard Torstensson.

Laguppställning:
Kalle Westdahl
Oskar Ålgars, Carl Ekstrand-Hamrén, Isac Uddling, Edwin Ahlnäs
Henning Nordvall (ut 46, in 82), Amel Rastoder (83), Joel Nilsson (89) – Felix Möller (82)
David Holm (87), Martin Springfeldt

Ersättare: Sedin Ujkanovic (mv), Mikael Loön (46), Rickard Hallgen (83), Andreas Klingström (87), Gustav Fardelin (89),Sebastian Magnusson, Mohammed Arsheian

Matchfakta:
07. 0-1 Zackarias Faour
12. 0-2 Zackarias Faour
37. 1-2 Felix Möller (David Holm)
51. 2-2 Mikael Loön
72. 3-2 Felix Möller (Mikael Loön)
82. 4-2 David Holm (Oskar Ålgars)

Statistiken hämtad från eyravallen.se

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908