Biljettinformation till premiären

På måndag är det dags för premiär av Superettan 2013. ÖSK Fotboll tar emot IFK Värnamo och matchen startar 19.00. Här följer biljettinformation inför matchen.

Säsongsabonnemang
Det bästa sättet att se ÖSK Fotboll och samtidigt stötta klubben är förstås att köpa säsongsabonnemang. Det finns fortfarande en del platser kvar till det fantastiska erbjudandet på Västra Stå. Läs mer om erbjudandet här.
Vill du köpa sittplats vänder du dig till Örebrokompaniet på Olof Palmes Torg, telefon 019 – 21 21 21.
Årets abonnemangspriser hittar du här .

Lösbiljetter
Biljetter till ÖSK Fotbolls hemmamatcher på Behrn Arena kan du köpa via webbiljett.se, hos Örebrokompaniet på Olof Palmes torg och i Mötesplats ÖSK (Behrn Arena) 1,5 timmar före matchstart.
Mötesplats ÖSK har ändrade öppettider i år och öppnar alltså 90 minuter innan varje match. Nytt för i år är att man kan köpa familjebiljetter (Inget NA-kort krävs) i förtid på Örebrokompaniet. Familjebiljetten gäller på NA-läktaren för max 2 vuxna och 3 barn, minst ett barn.

ÖSK-tält för abonnemangsinnehavare
Alla som har säsongsabonnemang har möjlighet att avnjuta en kall öl och äta en pytt innan matchen. Vi kommer att ha ett ÖSK-tält inför varje hemmamatch där det blir mingel, musik och när det närmar sig match kommer Alexander Axén att dra förutsättningarna inför matchen. Tältet kommer att placerat mellan Västra Stå och Södra läktaren.
Räkna med en riktigt trevlig samlingsplats!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908