Simon glänste i U21​

ÖSK U21 krossade IK Brages U21 i premiären. Den unge anfallaren Simon Glännestrand värmde i kylan.

Våren närmar sig, vilket innebär att fotbollens alla serier sparkar igång. Ikväll var det start för Folksam U21 serie att dra igång. ÖSK började hemma på Behrn Arena mot IK Brage och mönstrade en ung elva.

Första halvlek sprudlade ÖSK av energi. Kvicka yttrarna Josef Ibrahim och Lukman Murad skojade friskt på sina kanter. Den unge anfallaren Simon Glännestrand stal showen i den första halvleken. ÖSK hade 3-0 i paus och Simons fötter stod för samtliga målen. Utöver Simons fina mål dominerade ÖSK den första halvleken och det var inget tvivel om att resultatet i paus var välförtjänt.

Efter den stabila första halvleken kom den andra att bli lite sämre. ÖSK kunde inte hålla tempot uppe i inledningen av den andra vilket gjorde att IK Brage fick mer att säga till om och lyckades peta in en reducering. Matchens sista 20 minuter tog ÖSK tag i taktpinnen igen och August Viklunds 4-1 mål kom som ett brev på posten. ÖSK hade bud på fler mål, ändå stannade resultatet vid 4-1.

Det unga ÖSK imponerade mycket och Axel Kjäll fick en bra start på U21-serien. Närmast väntar Östersund på bortaplan tisdagen den 19 mars.