Örebro laddar för Fotbollsforum

För första gången anordnas ”Fotbollsforum i Örebro” den 15 – 17 mars 2013 som är tänkt att vara ett återkommande evenemang vartannat år i framtiden. Forumet handlar om fotboll, svensk fotbolls framtid, dess konkurrenskraft och resursförsörjning, men även om dess glädje dess starka bidrag ur ett samhällsperspektiv. Klara för deltagande är förbundskaptenerna Pia Sundhage och Erik Hamrén.

Fotbollsforum är ett samarbete mellan jubilerande Örebro Läns Fotbollförbund, KIF Örebro DFF, Örebro SK Fotboll, Örebro Kommun och Conventum tillsammans med Svenska Fotbollförbundet, Föreningen Svensk Elitfotboll, Elitföreningen Damfotboll och EM 2013. Samarbetet har för avsikt att samla fotbollen, dess intressenter och allmänheten för en helg av aktiviteter, föreläsningar, utbildning och utställare. Forumet infaller samma helg som den årliga och stora tränarutbildningen via Örebro Läns Fotbollförbunds tränarsymposium.

None

Helgen kommer att inrymma elit, bredd, dam, herr, landslag, UEFA DAM-EM 2013 och ungdom i en härlig blandning. Skolungdom i Örebro kommer att bjudas in, elitlagen kommer vara representerade i såväl dam som herrfotboll. Klara för deltagande är förbundskaptenerna Pia Sundhage och Erik Hamrén samt Karl-Erik Nilsson ordförande för Svenska fotbollsförbundet.

Kort sagt: det handlar om fotboll, svensk fotbolls framtid, dess konkurrenskraft och resursförsörjning, men även om dess glädje dess starka bidrag ur ett samhällsperspektiv.

ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908