Kalle stor vinnare på säsongsavslutningen

Igår, onsdag, hade ÖSK Fotboll sin säsongsavslutning på O´Learys i Örebro. Kvällen var fylld av prisutdelningar, musik, god mat och avslutades med matchen Sverige-England på storbildsskärmarna.

ÖSK Fotbolls säsongsavslutning arrangerades i år på O´Learys där hela övervåningen var abonnerad till endast ÖSK:s medlemmar, spelare och tränare. Priserna

Årets Mål, Årets Målskytt och Årets Spelare

delades ut.

 

Kalle Holmberg blev kvällens kung och tog hem 2 av 3 priser. Han vann omröstningen för

Årets Mål

på ÖSK:s hemsida.  Emil Berger mottog priset eftersom han själv medverkade i U-21 landslagsmatchen samma dag mot Tjeckien i Prag. Han blev även framröstad som

Årets Spelare

av fansen och ÖSK:s spelartrupp. Spelatruppens och fansens röster vägde exakt lika tungt. Det resulterade i ett jämnt slutresultat men med Kalle Holmberg som totalsegrare! Grattis Kalle Holmberg till de fina prestationer du bjudit på säsongen som gått!

Årets Målskytt

blev William Atashkadeh med sina 6 mål under säsongen.

Kvällen bjöd också på både lättsamma samtal och intervjuer med spelare så som Magnus Wikström och tränare Per-Ola Ljung. Tomer Chencinski fick sin egen hörna inför matchen Sverige-England där han ställde frågor till Peter Samuelsson och Samuel Wowoah om både säsongen som varit och hur de trodde kvällens match skulle sluta.

Festens höjdpunkt var trots allt att lagkapten Magnus Wikström kunde bekräfta att han kommit överens med ÖSK om en förlängning med 1 år av sitt kontrakt. Man måste även nämna Boris Lumbanas och David Fatakis fantastiska musikala framträdande i halvtidspausen mellan Sverige-England.

Det var en positiv stämning under hela kvällen trots säsongens resultat. Vi hoppas på att vi ses om ett år igen, och då fira att ÖSK återtagit sin plats i Allsvenskan!

Oscar Larsson

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908