Andreas Haddad och ÖSK går skilda vägar

Andreas Haddad och ÖSK är överens om att Andreas till kommande säsong inte kommer ingå i ÖSKs spelartrupp.

Andreas Haddad kom till ÖSK i januari 2011. Under 2011 blev det fem matcher i den svartvita dressen. På grund av skador blev det endast tre matcher varav en från start under den allsvenska säsongen 2012.

– Utifrån Andreas sociala situation så vill han tillbaka till Stockholm, samtidigt får vi en möjlighet att fokusera på de befintliga resurserna och förberedelserna inför nästa säsong.  Vi kommer inte stå i vägen för Andreas om han hittar en ny klubb. Vi respekterar Andreas situation och vi vill hitta den bästa lösningen för honom. Vi tackar Andreas för tiden i ÖSK och önskar honom lycka till i framtiden, säger Sportchef Lennart Sjögren.

– Ja, det stämmer. Jag har tagit ett beslut att flytta hem till Stockholm för att komma närmare min familj. Jag är ledsen för att skadorna har förstört mina chanser att visa mina bästa kvalitéer på fotbollsplanen. Fansen har varit helt underbara och jag kommer inte glömma den stora ovationen jag fick i min comeback. Jag önskar ÖSK en kort sejour i Superettan och att de snart återfinns i Allsvenskan igen, säger Andreas Haddad.

ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908