Inför Malmö FF - ÖSK

Tidigt på torsdag morgon rullar ÖSK-bussen söderut för att ta spelarna till Malmö och Swedbank Stadion och mötet med serieledarna Malmö FF.

ÖSK, som är obesegrade i tre matcher i rad, beger sig till Malmö för att vara med och påverka den pågående guldstriden i Allsvenskan då man möter serieledarna Malmö FF.

- Vi har lagt jättemycket energi på att analysera läget och försökt att hitta en väg framåt som känns positiv. En väg framåt som handlar om utbildning, motivation, att vi ska förbättra så många moment vi kan runt laget. Jag tycker vi kommit en bit på vägen och vi har haft nytta av det arbetet under hösten. Det är egentligen bara två tillfällen då vi inte orkat med och tävla. AIK borta och Elfsborg borta, säger Per-Ola Ljung.

Senast lagen möttes var på Berhn Arena och då gick ÖSK segrande ur striden efter att ha vänt 0-1 underläge till seger med 2-1 genom mål av Boris Lumbana och Ilir Berisha. Det återstår att se om ÖSK kan rubba serieledarna även på Swedbank Stadion.

- Nu väntar en jättetuff match mot Malmö FF och jag vet inte riktigt hur vi kommer att klara av det. Inför den matchen är alla sugna på möjligheten att få spela den här matchen i en säsong där allt egentligen gått emot oss. Eventuellt kommer vi spela en avgörande roll i avslutningen av Allsvenskan 2012. Det känns som en stimulerande uppgift, fortsätter Per-Ola Ljung.

ÖSKs tre senaste

ÖSK - IFK Göteborg 1-0

Helsingborg - ÖSK 1-1

ÖSK - GIF Sundsvall 2-2

Malmö FFs tre senaste

Malmö FF - Djurgården 3-1

Kalmar FF - Malmö FF 1-2

Malmö FF - IFK Norrköping 2-0

ÖSKs trupp mot Malmö FF

Tomer Chencinski

Jonas Sandqvist

Samuel Wowoah

Ilir Berisha

Patrik Haginge

Christoffer Wiktorsson

Magnus Wikström

Patrik Anttonen

Ahmed Yasin

Marcus Astvald

Boris Lumbana

Armend Alimi

Mohammed Saeid

Emil Berger

Daniel Bamberg

Valdet Rama

Crespo

Shpetim Hasani

Kalle Holmberg

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908