ÖSK Fotboll och Sixten är överens om avslut

Förstora bilden

ÖSK Fotboll och tränaren Sixten Boström är överens om att

Sixten Boström lämnar sin tjänst idag fredag 2012-08-10.

Partena har under sommaren diskuteras förutsättningarna för att fullfölja kontraktstiden, men funnit att ÖSK och Sixten bäst går vidare var för sig.

Sixten Boström har under sin tid i ÖSK Fotboll stått för en attraktiv och underhållande fotboll och var en starkt bidragande faktor till den positiva sportliga utvecklingen mellan åren 2008-2010, med en topplacering via 3e platsen i Allsvenskan 2010.

- Sixten har via sin starka personlighet och breda fotbollskompetens betytt oerhört mycket för ÖSK under sin tid i klubben. Sixten lyckades vinna Örebroarnas hjärtan, vilket vi i klubben självklart tycker är glädjande. Vi önskar Sixten all fortsatt välgång i framtiden, både professionellt som privat, säger Jan Karlsson, VD ÖSK Fotboll.

- Vill tacka ÖSK, spelarna, samarbetspartners och speciellt alla supportrar för den här, otroligt intressanta, gemensamma tid i klubben. Nu har vi, ÖSK och jag, bestämt att gå skilda vägar och mot nya utmaningar. Vill önska all lycka till klubben, spelarna och tränarteamet inför årets viktiga, kvarvarande matcher. ÖSK hör till i Allsvenskan och örebroarna är förtjänta att se Allsvensk fotboll på Behrn Arena, även i framtiden, säger Sixten Boström.

ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908