ÖSK kryssade mot Norrköping

På torsdagseftermiddagen spelade ÖSK oavgjort mot Allsvenska konkurrenten IFK Norrköping på Nya Parken. Matchen slutade 1-1 och ÖSKs mål gjordes av Valdet Rama.

ÖSK begav sig på torsdagen till Norrköping för träningsmatch mot IFK Norrköping. Matchen slutade oavgjort 1-1 och målen gjordes av Valdet Rama och Sphetim Hasani.

ÖSK gör en bra första halvlek och skapar en del chanser framåt. I den 33:e minuten tar ÖSK lednigen genom Valdet Rama. ÖSK behåller ledningen till halvtidsvilan.

Den andra halvleken färgas lite av att ÖSK gör så många byten vilket gör att ÖSK tappar lite i sitt spel. I den 82:a minuten kvitterar Norrköping genom Sphetim Hasani.