ÖSK Fotboll på Örebrogalan!

Förstora bilden

För andra året i ordningen går Örebrogalan av stapeln i kväll på Nya Parkteatern i Örebro. Givetvis är ÖSK Fotboll aktiva deltagare framförallt genom nedan två nominerade i de totalt 11 priskategorierna.

Årets Örebroare

John Alvbåge

Genom sina insatser på fotbollsplanen sätter denne duktiga och karismatiske målvakt Örebro på kartan vida över. På sin blogg på na.se försöker han vidga perspektivet kring fotboll och beskriva livet i allmänhet. Med sina tankar, idéer och rättframma sätt är Alvbåge ett piggt inslag i den lokala debatten.

Lotta Gray och Per Johan Behrn är övriga nominerade till priset som för övrigt delas ut av NA.

None

Årets Ungdomspris

Marcus Astvald

Marcus är en 19 årig kille som under året etablerat sig i ÖSK, debuten i Halmstad i juni och första matchen från start hemma mot AIK inför 11000 personer på läktaren. 15 spelade matcher, 2 mål , 3 assist. Marcus har spelat boll så länge han kan minnas, började träna i 4-5 års åldern. Tog studenten i somras från John Bauer gymnasiet. Målet: Etablerad spelare, favoritlag Chelsea men Barcelona är ju inte fel!

Sandra Wagner, friidrott och Emilie Lundström, golf är övriga nominerade till priset som för övrigt delas ut av Swedbank.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908