Adriano klar för ÖSK Fotboll

Förstora bilden

ÖSK har gjort klart med brasilianska anfallaren Adriano Munoz och BK Forward talangen Simon Leonidsson. Joakim Gren lånas samtidigt ut till BK Forward.

ÖSK Fotboll är överrens med brasilanska forwarden Adriano Munoz. Adriano kommer närmast från spel i norska tippeligan med Tromsö. — Vi vill vara väl förberedda inför hösten med flera alternativ på anfallspositionerna i fall det skulle bli aktuellt med försäljning. Adriano är en hårt arbetande forward som är stark, löpvillig med en bra teknik, säger Lennart Sjögren.

 

FAKTA:

Namn

Adriano Munoz

Ålder

31

Position

Anfallare

Längd

187cm

Tidigare klubbar

Cruziero (Bra), AC Allianssi (Fin), MyPa (Fin), Sandefjord (Nor), Tromsö (Nor)

Simon Leonidsson är klar för ÖSK Fotboll.

Simon är 17 årig landslagsman som kommer från BK Forward. Han är en offensiv spelare som kan användas på alla tre forwardspositionerna . — Simon är en mycket intressant spelare som vi kommer att ha stor nytta av under kommande år. Och detta är ytterligare ett exempel på hur vi vill jobba med att hitta talanger lokalt för att vidareutveckla och fostra i ÖSK Fotboll, säger Lennart Sjögren. — Vi har haft en bra dialog hela vägen med BK Forward och det är positivt att vi hittat en överenskommelse.

 

Simon kommer att fortsätta spela med BK Forward under hösten, men kommer att träna med ÖSK Fotbolls A-trupp vid planerade tillfällen.

 

FAKTA:

Namn

Simon Leonidsson

Ålder

17

Position

Anfallare

Vikt

74kg

Längd

173cm

 

 

 

Joakim Gren lånas under hösten ut till BK Forward

- Joakim kommer att få behövlig speltid med BK Forward i div.1 under hösten, säger Lennart Sjögren.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908