ÖSK arrangerar Testmatch för lovande talanger!

Onsdagen 21 oktober, kl.19.00 skall ÖSK Fotboll ha en Testmatch på Behrn Arena för talanger i åldrarna ca 16-20 år.

Då har vi tänkt att samla ihop ett antal intressanta och lovande fotbollsspelare som får möjlighet att visa upp sina färdigheter i en match mot vårt eget Talanglag.

ÖSK:s Talanglag (ÖSK Ungdom) kämpar just nu om topplaceringarna i div. 3. Att spela i vårt Talanglag innebär att man bara är ett steg från en plats i den allsvenska truppen.Genom åren har flera duktiga spelare tagit klivet från Talanglaget till allsvenskt spel. I dagens ÖSK-lag är Nordin Gerzic, Fredrik Nordback och Samuel Wowoah bara några av många duktiga lirare som en gång startat sin elitkarriär i klubbens Talanglag.Speciellt kul är också att Marcus Astvald och Erik Nilsson som flyttades upp till A-truppen i år redan gjort mycket bra ifrån sig och även debuterat i allsvenskan. Marcus har i nuläget spelat till sig en ordinarie plats och dessutom kvalificerat sig för landslagsspel i sin åldersgrupp. Erik har gjort flera fina inhopp i A-laget och har även varit uttagen till det yngre U21-landslaget.

De båda har visat att Talanglaget är en bra språngbräda till allsvenskt spel med kontinuerlig träning under en lång period, bra attityd och stort fokus på att slå sig in i A-laget. Ytterligare spelare som James Frempong, Michael Jidsjö, Gustaf Lundholm, Peter Rosendal, m.fl. är också nära ett genombrott och de får sin matchträning i ÖSK:s Talanglag.Klubbens scoutinggrupp har ständigt sina ögon och öron öppna och spanar efter spelare som har talang och vilja att utveckla sina färdigheter för framtida elitfotboll. 

Nu kan även Du som har ett stort fotbollsintresse och följer ÖSK på ett engagerat sätt vara med och hjälpa till att upptäcka lovande talanger som kan vara intressanta för ÖSK i en nära framtid.Ge oss förslag på  spelare som Du tycker vi borde ha med i Testmatchen 21 oktober!

Kanske kan Ditt tips så småningom leda fram till någonting riktigt bra för både ÖSK och spelaren själv. ÖSK förbehåller sig givetvis rätten att avgöra vilka spelare som ska få chansen att vara med i testmatchen, men vi är mycket tacksamma för alla tips som vi kan få. 

Maila gärna Ditt förslag till

Tack på förhand!

 

 

ÖSK Elitfotboll AB - Scoutinggruppen

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908