Unikt samarbete mellan ÖSK Fotboll och simhopperskan Anna Lindberg

Förstora bilden

ÖSK Fotboll inleder samarbete med simhopperskan Anna Lindberg inför hennes satsning på OS i London 2012. Samarbetet med Karlskogaidrottaren är det första i sitt slag någonsin för klubben.

- Vi såg en unik möjlighet till en insats för den individuella elitidrotten i regionen, säger Jan Karlsson, VD i ÖSK Fotboll.

- Det är positivt för alla klubbar och idrotter i regionen att det finns framgångsrika idrottare inom olika områden, förklarar Jan Karlsson. Det skapar ett ökat intresse från såväl publik och media som samarbetspartners.

Framtida samarbeten i regionen

För ÖSK Fotboll är det också viktigt att tydligt visa att man inte bara är en angelägenhet för örebroarna.

- Vi är ju hela regionens Allsvenska lag. Samarbetet med Anna Lindberg anser vi är ett utmärkt sätt att stärka våra relationer inom regionen och att bredda vårt eget och Anna Lindbergs nätverk. Dessutom bidrar samarbetet självklart till att stärka våra varumärken.

Ett häftigt och annorlunda inslag

ÖSK Fotboll kommer att synas på Anna Lindbergs kläder och hemsida. Vidare kommer samarbetet personligen att presenteras i samband med ÖSK Fotbolls nätverksträffar för partners.

- Jag tror alla uppskattar att få höra Anna själv berätta om sina mål och sitt idrottsliga arbete, säger Jan Karlsson. Det blir ett annorlunda och spännande inslag i ÖSK Fotbolls verksamhet att följa Anna Lindbergs väg till OS i London 2012.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908