Inför bortamatchen mot Helsingborgs IF

Foto: Jan-Åke Modig

Herrlagets nästa match spelas i morgon klockan 15:00 borta mot Helsingborgs IF. Här är truppen och förutsättningarna inför matchen på Olympia.

Truppen:
1. Malte Påhlsson
2. Tobias Bjørnstad
3. Oskar Käck
4. Erik McCue
5. Jesper Modig
6. Sebastian Crona
7. Elias Barsoum
8. Mohammed Saeid
9. Peter Gwargis
10. Victor Backman
11. Samuel Kroon
12. Theodor Hansemon
13. Daniel Strindholm
14. Hamse Shagaxle
15. Niclas Bergmark
17. Kalle Holmberg
22. Lucas Shlimon
27. Valgeir Valgeirsson
28. Adam Bark

Linus Alperud och Bilal Fousseni är ej tillgängliga för utagning till matchen på grund av skada.

Huvudtränare Christian Järdler:
– Det ska bli kul med match igen och för mig är det alltid roligt att komma till Helsingborg och en sådan fin arena som Olympia. Jag tycker vi har en bra vecka bakom oss där vi först var lediga i tre dagar innan vi sågs igen på måndagen. Sedan har vi haft bra träningar och fina prestationer från de som spelade cupmatchen mot Bosna. Skadeläget har förbättrats och vi har nu alla spelare tillgängliga förutom Linus och Bilal. Men både Sebastian Crona och Victor Backman är med ner till matchen, även om de inte riktigt är redo för 90 minuter än.

– Vi möter ett lag som, precis som vi, har gjort en ganska stor omställning truppmässigt inför säsongen. De har också ett ungt lag som vi har. Sedan är de välorganiserade, bra struktur och har en tränare som varit i Superettan i många år och kan den här serien. Vi behöver vara med på HIF:s omställningar. De har flera löpstarka spelare och snabba forwards som är duktiga i djupled.

Om Helsingborgs IF
Inför matchen står Helsingborgs IF på 14 poäng medan ÖSK har tolv. I den senaste omgången vann HIF borta mot GIF Sundsvall med 1-3. Lagets bästa målskyttar är Taylor Silverholt och Wilhelm Loeper som båda lyckats göra tre mål så här långt.

Matchen sänds på Max Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908