Wessam Dukhan och Malïk Mokédé lånas ut

Foto: Bildbyrån

ÖSK Fotboll och Örebro Syrianska inleder ett samarbete som gör det möjligt för unga spelare att representera båda klubbarna.

Från och med idag ingår ÖSK Fotboll och Örebro Syrianska IF ett fotbollsutvecklande föreningssamarbete som möjliggör för spelare födda 2002 eller senare att kunna representera båda klubbarna.

Samarbetet sträcker sig över hela säsongen 2024 och innebär till en början att ÖSK:s spelare Malïk Mokédé och Wessam Dukhan kommer att dela sin träningstid samt finnas tillgängliga för seriespel i både ÖSK och Örebro Syrianska.

– Det är av stor vikt att spela matcher för att utvecklas och när vi inte har möjlighet att ha ett eget U21-lag i seriespel så är det en utmärkt lösning för Malïk och Wessam att kunna träna och spela med Örebro Syrianska i Ettan.För oss innebär det att vi behåller våra talanger i stan och delvis i vår verksamhet och att vi lätt kan följa dem när de spelar match på Mellringe. Förra säsongen hade vi samma lösning med Amar och Ludde och det fungerade väldigt bra, säger ÖSK:s huvudtränare Christian Järdler.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908