Välkommen Agnes Lundberg Vesterlund

Målvakten Agnes Lundberg Vesterlund ansluter till ÖSK:s damlag.

– Jätteroligt att Agnes ska vara med oss här under våren. Det är en härlig människa som är väldigt proffsig. På planen är hon en kommunikativ målvakt som är reaktionssnabb och orädd, säger ÖSK:s huvudtränare Dennis Gabrielsson.

Agnes Lundberg Vesterlund är född 2003 och har BKV Norrtälje som moderklubb. Som 14-åring seniordebuterade hon i division 5 och gjorde sedan tre säsonger i Norrtäljes damlag. Därefter gjorde hon två och en halv säsong i Rimbo IF innan hon skrev på för IFK Stocksund under sommaren 2022.

Under fjolåret noterades Agnes för sju matcher i division 2 och nu står det klart att hon tar klivet till ÖSK och Elitettan. Den 20-årige målvakten har skrivit på ett avtal som sträcker sig över vårsäsongen 2024.

– Det känns jättebra och superkul att vara här. Det är ett väldigt hårt arbetande lag och en ambitiös grupp samtidigt som alla är väldigt snälla och välkomnande. Jag ser fram emot att vara en del av den här gruppen och att vi tillsammans ska se till att göra det så bra som möjligt, säger Agnes Lundberg Vesterlund.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908