Vi bjuder in till medlemskväll

Foto: Icon Photo

Måndagen den 12:e februari klockan 18:00 bjuder vi in alla medlemmar till en medlemskväll hos Hive Konferens på Nikolaigatan 10. Om du inte redan har tecknat ditt medlemskap så är det hög tid att göra det nu.

Under 2023 har ÖSK:s styrelse arbetat med att ta fram ett strategidokument och nu kommer medlemmarna ges en förhandsvisning av dokumentet. Därefter kommer vi öppna för diskussion och ge dig som är medlem möjlighet att påverka den slutliga versionen. Ambitionen är att dokumentet ska lanseras i tryckt format på årsmötet i mars.

Under medlemsträffen kommer styrelse och klubbledning även berätta om läget i klubben, vad som händer och vad som blir viktigt 2024 och framåt.

Dessutom kommer den sportsliga säsongen 2023 att diskuteras och klubben ger sin syn på vilka lärdomar som tas med till 2024.

Självklart kommer det även finnas tid till en öppen frågestund där medlemmar har möjlighet att ställa övriga frågor.

Varmt välkommen!

Medlemsmöte
Datum: 2024-02-12
Tid: 18.00-20.00
Plats: Hive Konferens, Nikolaigatan 10

Våra medlemmar betyder otroligt mycket och vår klubb bygger på föreningsdemokrati där medlemmarna utgör basen för hela vår verksamhet. Detta möte är exklusivt för medlemmar. Är du inte redan medlem så blir du det enkelt på oskfotboll.se/medlem Öppnas i nytt fönster.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908