Publikinformation: ÖSK - Landskrona BoIS

Foto: Bildbyrån / Magnus Andersson

I morgon spelar herrlaget mot Landskrona BoIS i säsongens sista hemmamatch på Behrn Arena. Biljetter till matchen kostar endast 100 kr styck oavsett sektion.

För dig som ska se matchen på plats kommer här en del viktig information som kan underlätta inför ditt besök på Behrn Arena.

Väskförbud.
Polismyndigheten meddelar att det från och med nu råder väskförbud på större evenemang och festivaler i Sverige, däribland också på arenorna i Superettan. Detta gäller redan till lördagens hemmamatch mot Landskrona BoIS.

Beslutet innebär att inga väskor är tillåtna på arenorna i Superettan. Det gäller alla storlekar och utformningar, inklusive skötväskor, handväskor och plastpåsar, såväl genomskinliga som täckta.

Biljetter
Till matchen mot Landskrona har vi tagit fram ett specialpris som gör att alla biljetter kostar endast 100 kr styck oavsett sektion.

Klicka här för att köpa biljett. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Entré
Arenan öppnar upp en timme före matchstart. För att undvika köbildning uppmanas alla besökare att komma i god tid inför matchen. Var uppmärksam på vilken sektion du har din plats och vilken ingång du ska till. Se arenakartan och de olika ingångarna här.

För besökare på Behrn Arena gäller dessa allmänna ordningsregler.

Kafé National
Uppladdningen på Kafé National öppnar kl. 11:00. Det kommer att serveras het chili med nachos och crème fraiche. Som alltid finns det ett gott utbud av dryck. Mycket folk väntas till uppladdningen så se till att komma i god tid.

Eventtorget
Utanför det nordvästra hörnet av Behrn Arena finns eventtorget. Till denna match kommer du bland annat kunna tävla i ÖBAB-skottet för att vinna priser från JumpYard. Tobbes event kommer även finnas på plats för att visa upp Blokart.

Hylla seriesegrarna
I halvtidspausen kommer vi att hylla damlaget som förra helgen säkrade seriesegern och avancemanget till Elitettan. Missa inte det!

Övrigt
För frågor vänligen kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00 (öppet vardagar 09:00-15:00).

Varmt välkommen till Behrn Arena nu på lördag!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908