Legendmatch på Behrn Arena den 17 september

Söndagen den 17 september klockan 17:00 spelar herrlaget hemma mot Skövde AIK. Samma dag bjuder vi tillsammans med matchvärden Renall Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. även in till en legendmatch på Behrn Arena. Passa på att se dina gamla hjältar tillbaka på fotbollsplanen.

Medan Superettan är på landslagsuppehåll passar vi på att presentera en spännande nyhet inför nästa hemmamatch. Inför matchen mot Skövde AIK kommer det att spelas en legendmatch på Behrn Arena. Bland de legender som kommer att delta finns bland andra Lars Larsen, Thomas Andersson, Michael Almebäck, Micke Steen och Magnus Samuelsson.

13:45 öppnar entréerna till norra läktaren och det kommer att finnas kiosk. Klockan 14:00 är det avspark och på planen kommer det stå två lag fyllda med gamla ÖSK-profiler. Fullständig laguppställning presenteras senare. Givetvis är det fri entré för att se legendmatchen.

Efter legendmatchen kommer all publik behöva lämna arenan och då finns det möjlighet att mellanlanda på Kafé National och ladda upp inför herrlagets match mot Skövde.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908