Publikinformation: ÖSK - Västerås SK

Foto: Bildbyrån / Johan Bernström

Nu på lördag spelar herrlaget hemma mot Västerås SK och samma dag fyller Behrn Arena 100 år. Det firar vi med fri entré och just nu ser det ut att bli en riktig publikfest. Tänk därför på att komma till arenan i god tid för att undvika köbildning.

För dig som ska besöka matchen kommer här en del viktig information som kan underlätta inför ditt besök på Behrn Arena.

Biljetter
Fri entré innebär att alla biljetter är gratis men att alla fortfarande behöver en biljett för att komma in på arenan. Detta innebär att du fortfarande har en numrerad sittplats som du använder under matchen om du har biljett till en sittplatssektion.

I nuläget är det över 10 000 personer som säkrat sin plats till matchen. Det är framför allt ståplatsbiljetter som finns kvar men vi försöker öppna upp de sittplatser som årskortsinnehavare meddelar oss att de ej kommer använda.

Biljettrycket är fortsatt högt så vänta inte för länge med att hämta din biljett. Eventuellt kvarvarande biljetter kan hämtas i biljettluckan på arenan som öppnar två timmar före avspark.

Klicka här för att hämta din biljett online. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Årskort
Du som är årskortsinnehavare har redan din plats säkrad. Du använder precis som vanligt ditt årskort för att komma in på arenan och sitter på din anvisade sittplats om du har årskort på en av våra sittplatssektioner.

Om du har ett årskort som du inte kommer att använda ber vi dig meddela oss detta så att vi kan avboka din plats för denna enskilda match och släppa upp den biljetten för någon annan. Du kan även avboka din egen plats för denna enskilda match genom att logga in på oskfotboll.ebiljett.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och välja mina sidor. Där ser du ditt årskort och kan klicka på avaktivera plats och välja vilken match du vill avaktivera din plats till.

Vill du ha hjälp med att avboka din årskortsplats för denna match ber vi dig kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se

Entré
Arenan öppnar upp en timme före matchstart. För att undvika köbildning uppmanas alla besökare att komma i god tid inför matchen. Var uppmärksam på vilken sektion du har din plats och vilken ingång du ska till.

För besökare på Behrn Arena gäller dessa allmänna ordningsregler.

Entré 1: Sektion A1, A, B, C, D, E, NA, HKPNA & HKPA1
Entré 2: Sektion Västra Stå
Entré 3: Sektion K, L, L2, M, N, O, O2 & P
Entré 4: Sektion Bortastå
Entré 5: Sektion Q, R, S & T

Jubileumstältet
Inför matchen mot VSK kommer vi att ha ett jubileumstält bakom Västa Stå som tillsammans med Ivans Hörna och Kafé National kommer rymma 500 personer. I jubileumstältet kommer du kunna äta och dricka gott och ta del av underhållning och intervjuer. Här är programmet för uppladdningen:

11:00 - Jubileumstältet öppnar
11:30 - Hemmaborgen Livepodd
12:30 - Intervju med ÖSK Fotbolls ordförande Lars Larsen
14:20 - Intervju med ÖSK Fotbolls huvudtränare Christian Järdler.

Eventtorget
Utanför det nordvästra hörnet av Behrn Arena finns eventtorget. Det är en mötesplats där du kan få ansiktsmålning, delta i olika tävlingar och träffa företag som Morupsfönster, ÖBO, Ebrix och Doftprinshen. Även ÖSK Ungdom kommer finnas på plats och hålla i lite aktiviteter som du kan testa på. Eventtorget är i gång från klockan 13:30.

ÖSK-souvenirer
Försäljning av ÖSK-kläder och souvenirer kommer att erbjudas vid tre platser; Eventtorget, vid entrén till Västra Stå och bakom Södra Läktaren.

Övrigt
För frågor vänligen kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00 (öppet vardagar 09:00-15:00).

Varmt välkommen till Behrn Arena nu på lördag!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908