Detta får du inte missa vid lördagens hemmamatch

Inför och under lördagens hemmamatch mot IK Brage är det flera händelser och saker du inte får missa. Köp biljetter och kom i tid till Behrn Arena för att uppleva allt roligt som händer runt arenan i samband med matchen.

Innan matchen är du välkommen till Kafé National eller säsongspremiären av Ivans Hörna för att ladda upp inför matchen med något gott att äta eller dricka. Trubbaduren Skjölde kommer att spela på Ivans Hörna som ligger i det nordvästra hörnet av Behrn Arena och alldeles intill finns Kafé National.

På eventtorget (utanför Lindells) kommer det dessutom från kl. 16:00 finnas roliga fotbollstävlingar med fina priser från b.la. McDonalds.

  1. Under halvtidspausen kommer du kunna tävla i Scandic-quizen. Scandic-quizen går ut på att svara på tre quiz-frågor och har du alla rätt är du med i utlottningen av en övernattning på Scandic för två personer. Scandic-quizen hittar du i vår app ÖSK Live. Ladda ner appen här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vi vill även påminna om appen Ta Med där du enkelt kan förbeställa från kiosken och hämta upp din order vid något av våra utlämningsställen för att slippa köandet. Läs mer om Ta Med och ladda ner appen här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908