Följ med till Jönköping i premiären

Foto: Bildbyrån / Kenta Jönsson

Det börjar dra ihop sig för Superettanpremiär 2023. För ÖSK så väntar Jönköping borta måndagen den 3 april. Det kommer i vanlig ordning bli riktigt många Örebroare som tar sig till matchen på ett eller annat sätt. Flera av våra supportergrupper arrangerar resor av olika slag, både från Örebro och Stockholm. Det erbjuds allt från direktbuss till pubbuss för de något mer seniora supportrarna.

Här är det du behöver veta.

Kubanerna
Kubanerna erbjuder två olika bussalternativ. För den törstiga finns pubbussen som avgår lite tidigare under dagen, men för den som vill åka direkt till arenan finns också en så kallad direktbuss. Båda kostar 300 kronor. Inget medlemskap krävs!

Avgångstider:
Pubbuss – avgång 13.30
Direktbuss – avgång 15.30
Avreseplats: Restalundsvägens bussfickor (bakom hockeyhallen)
Pris: 300 kr

Anmäl dig här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gamla Fina Örebro (GFÖ)
Är du en lite äldre supporter, låt säga 30+, så är det här resan för dig. På bussen bjuds man på en delikat lunchmacka och underhållning i form av quiz. Dessutom ska GFÖ fira den galna uppslutningen på Sektion K – där över 215 årskort sålts hittills. Hur det firas på bussen blir en överraskning.

Avgångstid: 13.00
Avreseplats: Kafé National
Pris: 399 kr.

Anmäl dig här.

Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Svartvita i Stockholm
Två minibussar kommer rulla från Stockholm. Eftersom det tar ca. 3,5-4 timmar till Jönköping från Stockholm så kommer minibussarna åka direkt till arenan, så inget pubstopp med andra ord.

Avgångstid: 14.15
Avreseplats: Midsommarkransen (vid Circle K)
Pris: 399 kr.

Anmäl dig här.

Uppladdning – pub
För alla supportrar som anländer i tid för att ladda upp i Jönköping så har Kubanerna abonnerat en pub för alla närkingar. Varva ner (eller upp) med en bit mat och ett glas innan match.

Pub: Murphy’s
Adress: Lundströms Plats 2, Jönköping
Tid: Bokad från 15.30

Biljett till matchen
Köp din biljett till bortasektionen redan nu. Du väljer “Bortastå” som alternativ längst ner här nedanför och kostnaden är 110 kronor.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908