Femmålsseger mot Åtvidabergs FF

Foto: Retouched Reality / Daniel Lubner

På Behrn Arena mötte ÖSK:s herrlag idag Åtvidabergs FF i en träningsmatch. Tidigt i den första halvleken gav David Seger hemmalaget ledningen med ett frisparksmål. Därefter utökade Noel Milleskog ledningen till 0–2 innan David Seger kunde sätta dit sitt andra mål för dagen. ÖSK gick därmed till paus med en 3–0-ledning. I den andra halvleken gjorde ÖSK ytterligare två mål genom Adam Bark och Erik Björndahl. Både Bark och Björndahls första mål för säsongen. Slutresultatet skrev till 5-0 till ÖSK i den sista träningsmatchen på hemmaplan innan seriestart.

Christian Järdler, Huvudtränare ÖSK Fotboll:
– Det är ingen perfekt insats från vår sdia men det är svårt att säga något annat att det är bra när vi vinner med 5–0. Vi är det klart bättre laget över 90 minuter. Jag tycker att det finns delar av matchen som vi bör kunna göra bättre och spela med mer fart och noggrannhet. Men det är svårt att hålla samma tempo hela vägen när man känner att man är klart bättre och leder med 4–0.

– Jag tycker det är viktigt att ha så många spelare i gång som möjligt och så är det väldigt tuff konkurrens på flera av positionerna i startelvan. Det kommer vara en styrka under säsongen att vi kommer kunna byta spelare utan att strukturen faller. De som kommer in vet sina roller och då kan vi behålla intensiteten bättre. Nästa vecka möter vi ett tuffare motstånd och då kanske vi kommer göra något byte mindre. Men det är glädjande att vi har flera spelare i bra form just nu.

Nästa match för ÖSK:s herrlag spelas på lördag den 25 mars kl. 13:00 då vi möter IK Sirius på bortaplan.

Statistik
Resultat: 5-0 (3-0)
Målskyttar: Seger x2, Milleskog, Bark, Björndahl.

Startelva:
Wiliam Eskelinen
– – – – – – – – – –
Niclas Bergmark
Nasiru Moro
Axel Óskar Andrésson
– – – – – – – – – –
Malïk Mokédé
Sebastian Crona
Lucas Shlimon
Jake Larsson
– – – – – – – – – –
Adam Bark
David Seger (K)
– – – – – – – – – –
Noel Milleskog

Ersättare:
Amar Dzevlan
Ludvig Nicklasson
Daniel Hultqvist
Johannes Danho
Kevin Walker
Victor Backman
Adi Fisic
Erik Björndahl

Text: Liam Larsson-Hellsing

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908