Seger på Grönpepparparken

Foto: Retouched Reality / Daniel Lubner

Under lördagen tog ÖSK emot Säffle SK hemma på Grönpepparparkens IP. Hemmalaget kunde ta ledningen redan efter 5 minuter och innan första halvlek var slut stod det 2-0. I den andra halvleken forsatte ÖSK att trycka på och gjorde fem mål till. Slutresultatet skrevs till hela 7-1.

Dennis Gabrielsson, Huvudtränare ÖSK Fotboll:
– Det är en match som vi tar tag i från början. Vi driver spelet med boll medan Säffle försöker spela kompakt. Vi får ett tidigt mål och gör sen 2-0 innan halvtid på en omställning. Vi pratar i pausen om att bli lite mer tydliga i vår spelbarhet på de högsta spelarna och att bli lite aggressivare i återerövringen. Tillslut orkar inte Säffle stå emot vårt tryck med bollen där vi hotar i alla spelytor. Det resulterar i att vi gör fem mål till. Lite otur att vi släpper in ett mål. En bra prestation sett över 90 minuter och alla i laget är med och bidrar. En bra dag för ÖSK:s damlag. Jag är väldigt nöjd!

Nästa match för ÖSK spelas söndag 25 september borta mot Råda BK.

Statistik
Resultat: 7-1 (2-0)
Målskyttar ÖSK: Cornelia Karlsson (5', 42, 80'), Isabelle Fredriksson (62'), Sara Sandberg (65', 87', 89')
Byten ÖSK: Emilia Andersson ut - Sara Sandberg in (55'), Caroline Zandén ut - Alicia Wood in (55'), Ebba Mannfolk ut - Inda Dervisevic in (69'), Isabelle Fredriksson ut - Ellen Björk in (87')

Startelva:
Jennifer Pelley
Caroline Zandén- Anna Meijer - Olivia Stråle
Matilda Wennberg - Alva Holmqvist
Emelie Alfredsson - Cornelia Karlsson - Isabelle Fredriksson - Ebba Mannfolk
Emilia Andersson

Ersättare: Ellen Björk, Agnes Andersson, Sara Sandberg, Inda Dervisevic, Alicia Wood

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908