Tung förlust på bortaplan

Under lördagen reste ÖSK till Herrljunga för bortamatch mot IK Frisco. I den första halvleken tog hemmalaget ledningen med 1-0 men ÖSK kvitterade några minuter senare. Innan halvlekens slut skulle dock IK Frisco återigen ta ledningen efter en fast situation. I den andra halvleken kvitterade ÖSK två gånger om men tillslut kunde hemmalaget göra ett segermål i den 91:a matchminuten på en straff. Blytung förlust för de svartvita som fick åka hem till Örebro med noll poäng.

Nästa match för ÖSK spelas fredag 26 augusti hemma på Grönpepparparkens IP mot IFK Hallsberg.

Resultat: 4-3 (2-1)
Målskyttar ÖSK: Sara Sandberg (26'), Emilia Andersson (52'), Emelie Alfredsson (87')
Byten ÖSK: Olivia Stråle ut - Linnéa Forsström in (58'), Matilda Wennberg ut - Lisa Aronsson in (75'), Emilia Andersson ut - Ebba Mannfolk in (75'), Cornelia Karlsson ut - María Lena Ásgeirsdóttir in (87')