Jonas Lindegren blir ny vd och klubbchef för ÖSK Fotboll

ÖSK Fotboll har idag utsett Jonas Lindegren till ny vd och klubbchef. Jonas Lindegren är 39 år och kommer senast från tjänsten som vd för Kura Omsorg i Sverige AB.

– Vi är glada och nöjda över att ha kunnat rekrytera Jonas Lindegren som ny vd och klubbchef för ÖSK. Jonas kommer från en roll som vd och har därmed en nödvändig erfarenhet för att lyckas med uppdraget. Jonas kunskap inom ekonomi och strategiskt arbete är precis det ÖSK behöver. Med Jonas som ny vd kan ÖSK nu påbörja den viktiga omstart av klubben som är nödvändig. Vi välkomnar Jonas till klubben och ser fram emot ett gott samarbete, säger Kent Persson, styrelseordförande för ÖSK Fotboll.

39-årige Jonas Lindegren är född och uppvuxen i Örebro. Idag bor han i Marieberg tillsammans med sambon Terese och deras fyra barn. Han har en magisterexamen i ekonomi från Örebro Universitet och kommer senast från rollen som vd för Kura Omsorg i Sverige AB.

– Jag är väldigt glad över att tillträda rollen som vd och klubbchef för ÖSK. Det är för mig som genuin ÖSK:are en ära att axla det här uppdraget. Jag tror att mina erfarenheter och kunskaper från tidigare roller ska skapa framgång för klubben i mitt hjärta. Jag kommer att bidra med trygghet, stabilitet och framåtanda, hälsar Jonas Lindegren.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908