Swedbank fortsätter som partner till ÖSK Fotboll

Vi är idag stolta att meddela att Swedbank har förlängt sitt avtal med ÖSK Fotboll och fortsätter som partner till klubben även 2022.

-Det är med stor glädje vi förlängt avtalet med Swedbank över säsongen 2022. Swedbank har varit en trogen partner till ÖSK under många år och har alltid bidragit med hög energi in nätverket samt gett klubben möjlighet till ett fint samarbete med Friends och kunskapshöjande insatser. Vi ser framemot ännu ett framgångsrikt år ihop, säger Gabriel Åbom, säljare ÖSK Fotboll

-Vi är stolta och glada över vårt samarbete med ÖSK och vi ser fram emot att kunna stödja ÖSKs aktiviteter för att inspirera barn och unga till rörelse och lyfta vikten av både fysisk och psykisk hälsa. Swedbank och Friends har jobbat ihop i 20 år med att stötta och utbilda idrottsföreningar i hela Sverige. Vi är stolta över att vi återigen kan erbjuda ÖSK en kunskapshöjande insats från Friends där de tar upp vikten av att arbeta med ett systematiskt och förebyggande trygghetsarbete mot en värld utan mobbning. Genom våra föreläsningar i ekonomi för Örebros barn och unga får vi dessutom vara med och inspirera till en sund och hållbar ekonomi. Vi vill stötta det lokala föreningslivet och vara med och skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle, säger Peter Sundkvist, kontorschef Swedbank Örebro.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908