ÖSK Fotbolls nya styrelse

Från vänster: Kent Persson, Sebastian Toro, Johan Görtz, Karin Sliwinska, Staffan Werme och Kristian Hugmark

Efter kvällens årsmöte står det klart vilka personer som ingår i ÖSK Fotbolls nya styrelse. Medlemmarna valde bland annat om Kent Persson som ordförande och Sebastian Toro som ny ledamot. Dessutom valdes Staffan Werme om för två nya år. Årsmötet beslutade även om de inkomna motionerna.

60 personer samlades under måndagskvällen på Hive i centrala Örebro. Medlemmarna gick på valberedningens förslag och utsåg Kent Persson som styrelsens ordförande för ett nytt år. Samtidigt valdes Staffan Werme om för en ny mandatperiod och Sebastian Toro kommer in som ny ledamot. Under mötet avtackades Jenny Hermansson, Fredrik Nordback och Urban Hammar då de lämnar sina poster i styrelsen. I samband med årsmötet beslutades det även om en arvodering till ÖSK:s styrelse.

Inför årsmötet hade det inkommit fyra motioner att behandla under föreningsstämman som diskuterades. Två av dem röstades igenom och på två av dem valde årsmötet att gå på styrelsens motförslag.

Under mötet fick även medlemmarna ställa frågor till ÖSK:s huvudtränare Joel Cedergren och Dennis Gabrielsson samt ordförande Kent Persson.

Här är ÖSK:s nya styrelse:
Kent Persson (ordförande)
Karin Sliwinska
Staffan Werme
Kristian Hugmark
Johan Görtz
Sebastian Toro

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908