Inbjudan till ÖSK Fotbolls årsmöten

Måndagen den 14 mars går ÖSK:s årsmöten av stapeln. Årsmötena kommer att hållas i Hive’s lokaler på Nikolaigatan 10. Först ut är bolagsstämman för ÖSK Elitfotboll AB följt av ÖSK Fotbolls föreningsstämma. Mellan de båda stämmorna kommer det vara frågestund och chans att mingla med ÖSK-profiler. Årsmötet kommer även livesändas på oskfotboll.se.

Efter två år med digitala årsmöten ser ÖSK Fotboll fram emot att kunna välkomna aktieägare och medlemmar fysiskt till årets årsmöten. Först ut är bolagsstämman för ÖSK Elitfotboll AB (publ). Till bolagsstämman kallas alla aktieägare i ÖSK Elitfotboll, och det är också de som har rösträtt på stämman. Medlemmar i ÖSK Fotboll är också varmt välkomna att närvara på bolagsstämman, de har dock inte rösträtt. Efter bolagsstämman är det dags för föreningens årsstämma. Här har alla föreningens medlemmar rösträtt. På föreningsstämman genomförs de flesta större val, bland annat är det här man utser styrelse för både föreningen och bolaget.

Mellan de båda stämmorna så kommer det hållas intervjuer och vara frågestund med flera ÖSK-profiler, såväl spelare som ledare.

Fullständiga kallelser och handlingar hittar ni här.

Har du ännu inte tecknat ditt medlemskap för 2022. Gör det i såna fall här: oskfotboll.se/medlem Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Information om ÖSK:s årsmöten:
Datum: Måndag 14 mars
Plats: Hive’s lokaler på Nikolaigatan 10
17.00 – 17.25: Dörrarna öppnas och medlemmar och aktieägare registrerar sig
17.30: Bolagsstämman för ÖSK Elitfotboll AB startar
18.00: Frågestund och mingel med ÖSK-profiler
18.45: Föreningsstämman för Örebro SK Fotbollsklubb startar

Varmt välkomna hälsar styrelsen i Örebro SK Fotbollsklubb.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908