Datum för ÖSK Fotbolls årsmöten

ÖSK Fotboll kommer hålla sina ordinarie årsmöten måndagen den 14 mars. Först ut är bolagsstämman för ÖSK Elitfotboll AB (publ) och den följs av föreningsstämman för Örebro Sportklubb Fotbollsklubb. Ambitionen är att mötena ska hållas fysiskt, men klubben bevakar naturligtvis utvecklingen av smittoläget och de rekommendationer och riktlinjer som följer av det.

ÖSK kommer under februari att gå ut med inbjudningar till sina ordinarie årsmöten. Först ut är bolagsstämman för ÖSK Elitfotboll AB (publ). Till bolagsstämman kallas alla aktieägare i ÖSK Elitfotboll, och det är också de som har rösträtt på stämman. Därefter är det dags för föreningens årsstämma. Hit är alla föreningens medlemmar välkomna och de har också rösträtt på föreningsstämman. På föreningsstämman genomförs de flesta större val, bland annat är det här man utser styrelse för föreningen och bolaget.

Ambitionen är att mötena ska hållas fysiskt, och förhoppningen är att vi till den 14 mars är i ett läge där det går att bjuda in medlemmar och aktieägare till att träffas. Exakta tider och plats för årsmötena meddelas i samband med att kallelsen går ut i februari.

Har du ännu inte tecknat ditt medlemskap för 2022. Gör det i såna fall här: oskfotboll.se/medlem

Information om ÖSK:s årsmöten
Datum: 14 mars
Plats: Meddelas i samband med kallelse som går ut i februari
Preliminära tider: 17.30 Bolagsstämman startar; 18.30 Föreningsstämman startar

Varmt välkomna hälsar styrelsen i ÖSK Fotboll!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908