Match från insidan linjerna med Örebro SK

Vi öppnar upp dörrarna på matchdag för herrlaget och släpper in en supporter på insidan för att se vad som sker innan, under och efter en match.

Årets upplaga av Musikhjälpen är igång och vi vill självklart vara en del av initiativet "För en värld utan barnarbete". Årets tema är återigen ett starkt ämne som grundar sig i att alla barn har rätt till en trygg barndom. 160 miljoner barn i världen tvingas till barnarbete, vilket är ett av tio barn och efter en stadig minskning de senaste 20 åren pekar trenden nu åt fel håll. Antalet barn som tvingas till arbete ökar.

Det betyder att vinnaren av auktionen får ta med sig en vän och är välkomna in på insidan. Ni får vara med på det taktiska snacket med tränarna, matchgenomgång, nere på planen under matchuppvärmningen och även vara med i halvtidssnacket tillsammans med laget. När domaren blåser av matchen är du självklart med i omklädningsrummet och sammanfattar insatsen. Detta gör ni iklädd säsongens matchtröja, signerad av alla spelare.

Datum och tid bestäms i samråd med vinnaren och ÖSK. Eventuell resa och logi betalas utav vinnaren. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och giltiga vaccinationsbevis kan komma att behövas.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL AUKTIONEN Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Om Musikhjälpen
Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som funnits i Sverige sedan 2008. I 144 timmar sänder vi direkt dygnet runt i P3 och i SVT/SVT Play för att tillsammans med Radiohjälpen uppmärksamma och på olika vis samla in pengar till en undanskymd mänsklig katastrof. Det är ett nytt tema i Musikhjälpen varje år.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908