En stad. En klubb. Ett kort.

Med vårt nya årskort i din hand går du in på både damernas och herrarnas hemmamatcher säsongen 2022. Det tycker vi känns både självklart och viktigt. Vi är en klubb. En klubb som siktar uppåt och tillbaka och med ditt stöd på läktaren blir vi betydligt starkare.

Den självklara ambitionen är att herrarna ska tillbaka till Allsvenskan direkt. Det är där vi hör hemma. Och en minst lika självklar målsättning är att damerna ska påbörja resan uppåt i seriesystemet. Vi blickar redan nu framåt mot nästa säsong och hoppas att du vill vara med på resan tillbaka och uppåt.

Vårt nya årskort kostar 999 kr för ståplats och 2499 kr för sittplats. Du kan dessutom lägga till en specialdesignad halsduk, exklusivt för våra årskortsinnehavare 2022, för endast 139 kr.

Tillsammans är vi allt!

Ståplats: 999 kr
Sittplats: 2499 kr
Barn 4-12 år: 499 kr (gäller stå- och sittplats)

Köp ditt årskort 2022 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Har du haft årskort under säsongen 2021?
Vi har skickat ut ett mejl till dig med en reservationskod som du kan använda för att förnya ditt årskort och behålla din plats säsongen 2022.

Har du haft ett årskort på sittplats under säsongen 2021 behöver du förnya ditt årskort innan den 31 januari 2022 för att behålla din plats. Efter detta släpps reservationen upp till allmän försäljning.

Frågor och svar

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908