Bli medlem i ÖSK Fotboll 2022

Foto: Bildbyrån / Johan Bernström

Hur ska man egentligen beskriva säsongen 2021? Självklart är det en besvikelse att herrlaget åkte ur Allsvenskan. Vi har också haft en pandemi att brottas med och läktarna på Behrn Arena har gapat tomma under en stor del av året. Trots vårt tuffa läge har vi känt ett starkt stöd och engagemang från alla som bryr sig om ÖSK. Det är vi otroligt tacksamma för.

Det finns också en rad glädjeämnen i föreningen som vi kan vara stolta över. Damerna har gjort en strålande säsong och kom på en fin tredjeplats. Våra tre akademilag har utvecklats och gjort bra prestationer under året.

Nu siktar vi framåt och uppåt. Det självklara målet är att herrarna ska tillbaka till Allsvenskan direkt och det arbetet har redan påbörjats. Vi ser dessutom fram emot att ta vår akademi framåt och vårt damlag uppåt i seriesystemet. Vår förhoppning är att du vill vara med på den fortsatta resan framåt genom att bli medlem 2022 och därmed göra ÖSK till ditt ÖSK. Som medlem visar du ditt ekonomiska stöd och blir en viktig kugge för att stärka Örebro Sportklubb. Tillsammans är vi allt!

Bli medlem eller förnya ditt medlemskap på oskfotboll.se/medlem

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss på 019-16 73 00 eller fotboll@oskfotboll.se.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908