Supporterinformation: ÖSK - Degerfors IF

På måndag spelar vi det första allsvenska derbyt på hemmaplan på 24 år. I skrivande stund har vi sålt över 8000 biljetter. Vi ser fram emot att hälsa publiken välkommen till matchen mellan ÖSK och Degerfors IF.

Biljetter
Biljetter köper du antingen online eller i biljettluckan vid arenan. Biljettluckan öppnar 90 minuter innan match, d.v.s kl. 17:30.

Klicka här för att köpa din biljett online. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Uppladdning
Om du vill ladda upp tillsammans med andra ÖSK-supportrar inför matchen så ska du gå till Frimis. Uppladdningen startar klockan 15:30 och vid 17:45 sker en stor gemensam marsch mot arenan.

Läs mer om uppladdningen här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Halsduk på
Vi vill att denna dag ska bli extra speciell och uppmanar alla supportrar att ta på sig ÖSK-halsduken för att skapa en svartvit inramning på arenan. Om du inte har någon halsduk går det att köpa på plats utanför arenan.

Så kommer du med årskort in på arenan
Du som årskortsinnehavare visar upp ditt årskort i entrén för att komma in på arenan. Du som har årskort på sittplats ska sitta på den plats du köpt ditt årskort på.

Var finns mitt årskort?
När du köpte årskortet fick du möjlighet att lägga till ett fysiskt årskort. Om du beställt detta ska du ha fått det hemskickat. Det kan du nu använda för att komma in på arenan. Har du köpt ett plastkort men inte fått det? Vänligen kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00 (öppet vardagar 9:00-12:00) så hjälper vi dig.

Har du inte ett plastkort kan du enkelt använda ditt digitala årskort för att komma in på arenan. Det bästa sättet är via vår app ÖSK Live. I appen väljer du fliken konto och loggar in med dina inloggningsuppgifter. Sedan klickar du på mina biljetter. Där hittar du ditt årskort och kan visa upp en QR-kod i entrén.

Du kan även hitta ditt digitala årskort på vår biljettsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Där loggar du in på ditt konto och väljer fliken Mitt konto. Där ser du dina aktiva säsongsbiljetter och kan ta fram ditt årskort som QR-kod. Sedan visar du upp QR-koden för scanningspersonalen i entrén.

Har du problem att få fram ditt digitala årskort är du välkommen att kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00 (öppet vardagar 9:00-12:00).

Entré
Arenan öppnar upp en timme före matchstart. För att undvika köbildning uppmanas alla besökare att komma i god tid inför matchen, dessutom används olika ingångar för olika sektioner. Var uppmärksam på vilken sektion du har din plats och vilken ingång du ska till.

För besökare på Behrn Arena gäller dessa allmänna ordningsregler.

Entré 1: Sektion NA, E & D
Entré 2: Sektion C & B
Entré 3: Sektion A & A1
Entré 4: Sektion Q, R, S & T
Entré 5: Sektion N, N2, O, O2, P
Entré 6: Sektion K, L, L2, M & M2
Entré 7: Västra Stå

Bortastå har en egen ingång för bortasupportrar i närheten av entré 5.

Kiosker och toaletter
Kiosker kommer att vara öppna och finns vid alla sektioner.

Tänk på att fortsatt hålla avstånd vid eventuella köbildningar vid besök av kiosk eller toalett.

ÖSK-souvenirer
ÖSK shoppen kommer vara på plats och ha försäljning vid en vagn utanför arenan i det nordvästra hörnet.

Tänk på att fortsatt hålla avstånd vid eventuella köbildningar vid besök av shoppen.

Övrigt
Vid eventuella frågor hänvisar vi dig först och främst till Gå på match. Om du fortfarande har frågor vänligen kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00 (öppet vardagar 09:00-15:00).

Varmt välkommen till Behrn Arena!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908