Full kapacitet på ÖSK:s matcher från 29 september

Idag kom regeringen med det efterlängtade beskedet att publikrestriktionerna hävs från och med den 29 september. Det innebär att vi återigen kan ha full kapacitet på våra matcher. Efter ett och ett halvt år med ingen eller begränsad publik ser vi nu fram emot att välkomna publiken tillbaka fullt ut.

På dagens pressträff meddelade regeringen att restriktionerna gällande offentliga evenemang kommer hävas från och med den 29 september. Det innebär att maxtaket för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar tas bort samt att avståndskraven mellan sittplatser och sällskap tas bort.

Den första matchen med möjlighet till full kapacitet på Behrn Arena blir herrlagets hemmamatch mot BK Häcken den 3 oktober. Därefter handlar det om derbyt mot Degerfors (25 oktober) och hemmamatcherna mot Djurgårdens IF (31 oktober), Kalmar FF (datum ej klart) och IF Elfsborg (datum ej klart).

När det gäller hemmamatcherna under september månad ligger tidigare restriktioner från myndigheterna kvar.

ÖSK Fotboll arbetar just nu med hantering av evenemangen utifrån de nya direktiven och ber att få återkomma med mer information vid ett senare tillfälle.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908