Välkommen Patrick Luan

Under de sista timmarna av sommarens övergångsfönster gjorde ÖSK klart med ännu en spelare. Den brasilianske anfallaren Patrick Luan ansluter på lån från FC Sion. Avtalet är skrivet till den allsvenska säsongens slut.

Vi har tittat på att komplettera vår redan starka offensiva uppställning där vi fastnat för Patricks egenskaper. Det är en forward som är rörlig, duktig att kombinera med sin medspelare och har en bra spelförståelse, säger Axel Kjäll, Fotbollschef i ÖSK Fotboll.

Den 22-årige anfallaren Patrick Luan är född i Brasilien och tog steget in i proffsvärlden via Fluminenses U20-lag. Sommaren 2019 värvades Luan till Schweiz och Super League. Under den första säsongen blev det två mål och två framspelningar på 20 matcher för FC Sion. Den gångna våren har Luan varit utlånad till SC Kriens i andraligan och gjort fyra mål på 12 framträdanden. Anfallaren lånas nu in till svartvitt under resten av säsongen.

Luan förväntas ansluta till Örebro under närmsta tiden och vi kommer arbeta för att få honom spelklar så snabbt som möjligt.

Patrick Luan
Född: 1998-10-31
Längd: 179 cm
Position: Anfallare
Tidigare klubbar: Fluminense, FC Sion, SC Kriens (lån)

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908