Dubbla ÖSK-matcher på Behrn Arena

2021 är ett historiskt ÖSK-år med representationslag på både dam- och herrsidan. Söndagen den 22 augusti spelar båda lagen hemmamatch på Behrn Arena och vi vill fira detta historiska år. ÖSK Fotboll bjuder därför in till en heldag i ÖSK-anda till priset av endast 100 kr.

ÖSK:s damer går som tåget och leder sin division 1-serie efter sju segrar av åtta möjliga, och efter en tung start har herrarna börjat klättra i tabellen. Söndagen den 22 augusti kl. 13:00 spelar ÖSK:s damer ett hett derby mot IFK Hallsberg och vid 17:30 tar herrarna emot IK Sirius i Allsvenskan. ÖSK Fotboll vill nu bjuda in supportrarna till en rolig dag där vi tillsammans hejar fram våra lag.

– Det är ett tydligt steg i vår satsning på våra två representationslag och en viktig symbolhandling att ha dam- och herrlaget på Behrn Arena samma dag. Vi vill skriva historia tillsammans med våra supportrar under denna heldag och ser fram emot en häftig upplevelse och förhoppningsvis två bra och spännande matcher, säger Simon Åström, vd ÖSK Fotboll.

ÖSK kommer dessutom erbjuda köp av biljetter för endast 100 kr som ger inträde till båda matcherna. Priset gäller alla biljetter, både på ståplats och sittplats. Med tanke på rådande situation så är antalet platser begränsat så det gäller att vara ute i tid.

Alla supportrar som har årskort och hämtar ut sina biljetter till herrarnas match mot IK Sirius är även garanterade plats till damernas match mot IFK Hallsberg.

Torsdagen den 12 augusti släpps biljetterna till försäljning. Håll utkik på hemsidan och i våra sociala kanaler för mer information om köp av biljetter.

Ta med dig vänner och familj så ses vi på Behrn Arena för en fantastisk dag tillsammans!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908