Nu kan du med årskort hämta biljetter till hemmamatchen mot IK Sirius

Foto: MSUN / Mikael Sundberg

Nu kan du med årskort hämta ut dina digitala biljetter till hemmamatchen mot IK Sirius söndagen den 22 augusti kl. 17:30. Du har fått ett mejl med instruktioner och behöver hämta ut dina biljetter senast onsdag 11 augusti för att vara garanterad plats.

För att vi ska kunna säkerställa att vi följer de riktlinjer som finns kopplat till social distansering så kommer vi behöva sprida ut årskortsinnehavarna på samtliga läktare. Därför kommer du som årskortsinnehavare inför varje match gå in och bekräfta att du kommer vara på plats och välja en av de tillgängliga platserna på läktaren. Årskortsinnehavare har förtur och är garanterad biljett så länge man bokar innan kl. 23:59 onsdag 11 augusti.

Efter det finns fortfarande möjligheten för årskortsinnehavare att boka sin biljett så länge det finns platser kvar. Du som årskortsinnehavare är alltså garanterad plats så länge du bokar inom tiden då förtur gäller, men kan fortfarande boka så länge det finns platser kvar. Personer som inte är årskortsinnehavare har möjlighet att köpa biljetter från och med torsdag 12 augusti.

Till matchen mot IK Sirius kommer vi kunna välkomna cirka 3800 åskådare. Västra stå har 571 platser och du som har ett årskort på ståplats kommer därmed att hämta ut en biljett till Västra stå.

Du som har ett årskort på sittplats väljer en sittplats på valfri sektion utifrån tillgänglighet. Det kommer vara först till kvarn-principen som gäller för våra årskortsinnehavare, men samtliga årskortsinnehavare som bokar sin plats senast kl. 23:59 onsdag 11 augusti är garanterad en plats.

Svar på de vanligaste frågorna hittar du här.

Hur hämtar jag ut mina biljetter till hemmamatchen mot IK Sirius den 22 augusti?
Årskortsinnehavare har fått ett mejl med en länk till biljettsidan där du väljer din plats och hämtar ut dina digitala biljetter. Om du inte har fått mejlet från oss ber vi dig att först och främst kolla din skräppost. Om du fortfarande inte kan hitta mejlet kontaktar du oss på fotboll@oskfotboll.se

Årskortsinnehavare har förtur att hämta ut sina digitala biljetter till hemmamatchen mot IK Sirius fram till onsdagen den 11 augusti klockan 23:59. Därefter öppnar allmän biljettförsäljning.

Mer praktisk information kring matchdagen på Behrn Arena hittar du under fliken Gå på match.

Vid eventuella frågor hänvisar vi dig först och främst till Frågor och svar. Om du fortfarande har frågor vänligen kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00 (öppet tor-fre 09.00-12.00).

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908