Direkt tillbaka i vinnarspåret

Foto: Daniel Lubner

Efter dagens 2-0 vinst mot seriesjuan Lödöse Nygård IK studsar vi tillbaka direkt på vinnarspåret. En match i ösregnet på Grönpepparpaken med stort spelövertag för ÖSK där det var svårt att skapa några riktigt stora chanser. Med tålamod och uthållighet lyckas vi avgöra i slutet av matchen genom två fina mål från Sara Sandberg.

George Papachristou, Huvudtränare ÖSK Fotboll:
– En match där vi fokuserar på att studsa tillbaka efter förra matchen. Vi ville se att vi hittar vårt spel igen och hittar lugnet. Det blir en svår match, där vi möter ett tufft lag på en tung och blöt plan. Vi har en krigarinställning från minut ett och ett tålamod som inte alltid är lätt att ha matchen igenom. Vi vet att vi har kvalitet framåt och kan avgöra matcher, det gäller bara att tro på det och tillslut avgör vi också i slutet. Jag är jättenöjd att vi får den mentala fördelen att vända förlusten förra matchen till vinst, så det känns jättebra.

Nästa match för ÖSK är på tisdag kl. 19:00 när Rävåsens IK kommer på besök till Behrn Arena i Svenska Cupen.

Statistik
Resultat: 2-0 (0-0)
Målskyttar ÖSK: Sara Sandberg (76', 82')
Byten ÖSK: Stöckl ut – E. Mannfolk in (65') , Andersson ut – Nordenby in (80'), Puhls ut – Sätterström-Johansson in (88'), Lundqvist ut - Zetterman in (88'), Meijer ut - Gerdtsson in (88')

Startelva ÖSK
Rebecka Ayranci-Dahlberg
Elin Sjösten - Caroline Zandén - Hanna Göthberg
Hester Stöckl - Anna Meijer - Ebba Lundqvist - Olivia Puhls
Sara Sandberg - Agnes Andersson - Isabelle Fredriksson

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908