Nu kan du köpa biljetter till ÖSK - Mjällby AIF

Foto: MSUN / Mikael Sundberg

Idag öppnar vi försäljningen av biljetter till matchen mot Mjällby AIF den 7 augusti kl. 17:30. Precis som tidigare matcher har årskortsinnehavare fått förtur att boka sina biljetter till matchen. Till de två tidigare matcherna har enbart medlemmar och årskortsinnehavare sedan getts möjlighet att köpa lösbiljetter. Men inför matchen mot Mjällby AIF väljer vi nu att öppna upp biljetterna för allmän försäljning.

Precis som senast kommer vi till matchen mot Mjällby AIF kunna välkomna ca 3800 personer till Behrn Arena. Det är först till kvarn-principen som gäller så boka dina biljetter så fort som möjligt då de riskerar att sälja slut.

KÖP BILJETT Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Årskortsinnehavare har haft förtur att boka biljetter. Är du årskortsinnehavare och fortfarande inte bokat din plats kan du fortfarande göra det så länge det finns platser kvar. Alla årskortsinnehavare har fått mejl med instruktioner om hur man bokar sin biljett.

All väsentlig information och svar på de vanligaste frågorna hittar du här.

Mer praktisk information kring matchdagen på Behrn Arena hittar du på oskfotboll.se/ga-pa-match

Vid eventuella frågor hänvisar vi dig först och främst till frågor och svar. Om du fortfarande har frågor är du välkommen att kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00 (öppet tor-fre 09.00-12.00).

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908