Information för årskortsinnehavare

Foto: Icon Photography

Äntligen kan vi välkomna dig tillbaka till Behrn Arena. Regeringens nya lättnader i publikrestriktionerna innebär att du som årskortsinnehavare kommer ha en garanterad plats på våra matcher under sommaren. Viktig information är att det krävs en aktiv anmälan inför respektive match för att du ska kunna nyttja din plats.

Regeringen lämnade i förra veckan ett besked om att taket för publik på evenemang utomhus höjs till 3000 åskådare. Samtidigt finns det krav på distansering mellan sällskap vilket innebär att vi på Behrn Arena kommer att kunna välkomna cirka 2500 åskådare. Självklart hade vi gärna sett möjligheten att ta emot ännu fler, men vi är glada över att ta ett steg i rätt riktning. Framförallt gläds vi över att kunna säkerställa att de som är årskortsinnehavare kommer kunna gå på våra matcher.

För att vi ska kunna säkerställa att vi följer de riktlinjer som finns kopplat till social distansering så kommer vi behöva sprida ut årskortsinnehavarna på samtliga läktare. Därför kommer du som årskortsinnehavare inför varje match gå in och bekräfta att du kommer vara på plats och välja en av de tillgängliga platserna på läktaren. Detta behöver ske senast 5 dagar innan match. Har du inte bekräftat din plats vid detta tillfälle så har ÖSK möjlighet att sälja biljetten till annan person för att vi ska kunna säkerställa att vi har så mycket publik som möjligt på matchen.

Alla som har årskort har fått ett mail med en länk där man får gå in och bekräfta att man kommer på matchen och välja en tillgänglig plats. Har du nyligen införskaffat ditt årskort kan det dröja ytterligare någon dag innan du får länken skickad till dig.

Har du ett årskort på sittplats så väljer du en sittplats på valfri sektion utifrån tillgänglighet. Har du ett årskort på ståplats så väljer du antingen en ståplats på Västra stå eller en sittplats på sektion K eller L. Västra stå kommer hållas öppen för ståplatspublik, men utifrån de direktiv som finns så är maxkapaciteten för västra stå i nuläget 148 personer. Det kommer vara först till kvarn-principen som gäller för våra årskortsinnehavare, men samtliga årskortsinnehavare som bokar sin plats senast 5 dagar innan match är garanterad en plats.

All väsentlig information och svar på de vanligaste frågorna hittar du här.

Vi vill också uppmärksamma dig att beroende på var på läktaren du hamnar så ska du använda en specifik entré. Vilken entré du ska använda framgår på e-biljetten och information finns även på vår hemsida under fliken Gå på match. Tänk på att ta ett stort ansvar i att hålla social distansering såväl vid in- och utpassering som när du är på plats inne på arenan.

Hur hämtar jag ut mina biljetter till hemmamatchen mot Hammarby 18 juli?
Årskortsinnehavare har fått ett mail med en länk till biljettsidan där du väljer din plats och hämtar ut dina digitala biljetter. Om du inte har fått mailet från oss ber vi dig att först och främst kolla din skräppost. Har du nyligen införskaffat ditt årskort kan det dröja ytterligare någon dag innan du får mailet skickat till dig. Om du fortfarande inte kan hitta mailet kontaktar du oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00 (öppet tor-fre 09.00-12.00).

Sista dag för att hämta ut dina digitala biljetter till hemmamatchen mot Hammarby kommer att vara tisdagen den 13 juli klockan 23:59.

Mer praktisk information kring matchdagen på Behrn Arena hittar du här.

Vid eventuella frågor hänvisar vi dig först och främst till frågor och svar. Om du fortfarande har frågor vänligen kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00 (öppet tor-fre 09.00-12.00).

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908